Ændring af ringstørrelse

05/08/2019

Ændring af størrelsen på din ring

Hos ToftJessen tilbyder vi at ændre størrelsen på din ring – uanset om du har købt den her hos os eller ej. Det er muligt at få lavet sin ring større eller mindre, og det er ligeledes muligt at få ændret størrelsen uanset hvilken type guld, ringen er lavet af.

 

Hvordan foregår en størrelses ændring? 

Hvis din ring skal laves mindre, vil guldsmeden tage et lille stykke guld af ringen for derefter at lodde den sammen, og sikre at ringens form holder, samt at eventuelle diamanter sidder, som de skal. Hvis din ring derimod skal laves større, sætter guldsmeden et lille stykke guld i ringen, så ringen beholder sin facon og tykkelse.

Hvis der er løse diamanter, sørger han desuden for at efterfatte dem, og hvis der er ridser eller små hakker i ringen, vil de blive poleret væk.   

Guldsmeden vil altså i alle tilfælde give din ring et ”eftersyn”, og sikre at den vil komme til at se fantastisk ud igen.

 

Hvis din ring skal ændres i størrelsen, vil vi altid sørge for, at den kommer til at se mest mulig ny ud. Derfor bliver din ring poleret og rengjort med ultralyd, som renser din ring helt ind i de mindste kroge. Hvis din ring er lavet af hvidguld, vil den naturligvis blive rhodineret, så den får en flot og blank overflade.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg skal have ændret størrelsen på min ring?

Hvis man køber en ring hos os, tilbyder vi altid at tilrette størrelsen efterfølgende uden beregning! Såfremt din ring er købt hos os, skal du blot kontakte os.

Har du et smykke, som du har købt et andet sted, eller måske et gammelt arvestykke, som du vil have lavet, så det passer dig, hjælper vi naturligvis også gerne med det. Du kan se priser for ændringer lige her.  

Processen er simpel:

  • Vælg om du skal have lavet din ring mindre eller større, og om den er guld eller hvidguld
  • Noter hvilken størrelse ringen skal være
  • HUSK at tilkøbe fragt. Du kan vælge 2 forskellige typer fragt afhængigt af værdien på din ring.
  • Gennemfør købet. Vi fremsender en label via e-mail, som du kan benytte til at fremsende din ring.
  • Når guldsmeden har udført arbejdet, sender vi din ring retur til dig.

Alle vores pakker bliver sendt med forsikring. 

Såfremt du har spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Er du på udkig efter smykker, kan du se vores udvalg af tennisarmbåndvielsesringe og forlovelsesringe her.

 

De bedste hilsner 

ToftJessen