Til Black Week hos ToftJessen kan du spare 15% på ALT på webshoppen hele ugen med koden BW22 

 

Herunder har vi samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med Black Week. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål. Vi er tilgængelige på mailtelefon og chat hele ugen. 

 

Hvornår starter jeres Black Friday tilbud?

Vi starter vores Black Week mandag d. 21/11.

Rabatkoden gælder hele ugen. 

  

Hvilke produkter er sat ned?

Alle vores produkter er sat ned med 15% Black Week. Du skal blot bruge rabatkoden BW2022 i kurven, for at opnå besparelsen.   

 

Får jeg et vurderingsbevis på smykket og hvad med certifikat på diamanterne? 

Ja. Du modtager altid et vurderingsbevis, når du køber et smykke hos os. Alle diamanter, uanset størrelse, leveres med et certifikat.

 

Hvor lang leveringstid er der på ordrer købt Black Friday?

Vi gør hvad vi kan, for at sende din ordre afsted hurtigst muligt!

Der kan forekomme 2-3 ugers leveringstid, men størstedelen bliver sendt afsted allerede på dagen, du bestiller. Vi garanterer, at alle produkter bliver leveret inden jul - med undtagelse af udsolgte varer. Du får besked, såfremt vi ikke kan levere din ordre inden jul og du kan naturligvis annullere ordren. 

  

Hvilke muligheder har jeg for levering / afhentning?

Vi har gratis fragt med Postnord og GLS på alle vores ordrer – uanset hvor meget du har købt for. Du kan frit vælge, hvor du vil have leveret din pakke (hjemme, på dit arbejde eller på et posthus/i en pakkeboks). Vi tilbyder desuden, at du kan afhente din ordre hos os i Aarhus. I så fald giver vi besked, så snart din ordre er klar til at blive afhentet. 

 

Har jeg mulighed for at se jeres produkter inden køb?

Ja, du kan booke en fremvisning lige her. Såfremt vi ikke har ledige tider Black Week, har du mulighed for at booke en tid ugen efter og fortsat købe produktet til Black Week pris. 

 

Kan jeg returnere min ordre, hvis jeg fortryder købet?

Ja! Alle ordrer købt kan returneres frem til 01/02-2023.

Vi betaler alle fragtomkostninger i forbindelse med levering og returnering. Du skal blot printe en gratis label samt en returseddel på vores returportal: https://www.toftjessen.dk/pages/returnering-af-ordre

  

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Black Week og sidder klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål hele ugen