Konfliktfrie diamanter

Diamantbranchen er oftest uigennemsigtig, når det drejer sig om priser, kvalitet og import af diamanter fra konfliktfrie områder. Alle diamanter er som et fingeraftryk, da hver enkelt diamant er helt unik.

Konfliktfrie diamanter defineres som rådiamanter, der ikke er blevet solgt på det illegale marked og ej brugt til at finansiere oprørsgruppers køb af våben, terrorhandlinger eller lignende. Denne proces blev konkretiseret i 2003, hvor man vedtog "Kimberley processen", som er et særligt tilsyn, der registrerer import/eksport af rå diamanter. Således kan man nu konkret bestemme, hvilken mine en given rådiamant kommer fra inden den er blevet slebet. 

ToftJessen vil gerne tilbyde enkelthed og gennemskuelighed som garanti for handel med konfliktfrie diamanter med en demokratisk oprindelse. Derfor er alle ToftJessens diamanter importeret direkte til vore kunder uden brug af mellemled eller fordyrende grossister.

Vi sælger kun diamanter med certifikat og alle vores større hvide diamanter er med internationale certifikater. Dette er din uvildige garanti for, at diamantens kvalitet er som beskrevet, samt at diamanten er fra et konfliktfrit område. Bliver man tilbudt en større hvid diamant uden certifikat, bør man altid være skeptisk med hensyn til den lovede kvalitet og netop, hvorfor denne diamant sælges uden certifikat? ToftJessens internationale certifikater kan altid bekræftes via deres unikke numre på de respektive laboratoriers hjemmesider.

Du vil opleve, at ToftJessen er markedets billigste indenfor diamanter og at du altid kan finde den diamant du ønsker via ToftJessens diamantsøgemaskine. Derfor matcher vi også alle priser i markedet.