Trin 01

Idégenerering

Vi har stor erfaring med at designe smykker, og vi ved, hvordan man forener drømme med håndværk i den bedste kvalitet. Derfor vil vi altid gerne give dig råd og vejledning, når du skal designe dine smykker, men i sidste ende er det dit helt eget valg.

Trin 02

Design

Du kan designe smykker præcis som du vil - mulighederne er uendelige, så det er tid til at finde din indre designer frem.

Valg af smykke

Vi laver alt fra ringe, armbånd, halskæder til vedhæng m.m. Læs mere om, hvilke typer smykker du selv kan designe her.

Valg af materiale

Vælg mellem 14 eller 18 karat Guld, Hvidguld, Rosaguld eller Platin. Læs mere om de forskellige materialer her

Trin 03

Valg af ædelsten

Vi har mulighed for at skaffe alle typer ædelsten og diamanter. Der findes et væld af rubiner, smaragder, zafirer og andre ædelsten, og vi er altid klar til at vejlede dig i dit valg af sten.

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man f.eks. skal vælge en diamant. Hvilken farve skal diamanten være? Skal den være rund (brillantslib) eller firkantet (princess cut)? Og sidst, men ikke mindst, hvilken størrelse skal den have?

Du kan læse meget mere om de mest populære ædelsten her og om diamanter her.

Trin 04

Skitser & 3D

Før vi påbegynder produktionen af dit smykke, sørger vi altid for at udarbejde computerskitser, og i nogle tilfælde 3D tegninger.

Når vi har modtaget din accept på designet, går vi i gang med at lave smykket. Alle smykker bliver lavet i hånden af vores erfarne guldsmede, og vi udvælger diamanter og ædelsten præcist efter dine ønsker!

Trin 05

Når smykket er klar

Når dit smykke er færdigt, er det muligt at afhente det hos os, eller få det tilsendt med posten. Har du fået designet en ring hos os, der mod forventning ikke passer, er det i de fleste tilfælde muligt, at få ændret størrelsen hos os uden beregning.

G.d. friede jeg til min kæreste - hun sagde selvfølgelig ja. Hun er helt fortabt i ringen. Den er - og bliver formentlig - den flotteste ring nogen af os nogensinde har set. Målet for mig var klart, at hun skulle have en ring, hun ville være stolt af at bære. I har formået at lave en ring der - med al respekt - er højtråbende, men stilren. Det er en svær, og udfordrende, opgave. Men det er en opgave, som i har klaret til UG.

Størrelsen passer heldigvis hendes finger perfekt - og diamanten ligeledes. Alt er perfekt - i er simpelthen for gode. Hun har fået mange, mange misundelige blikke fra hendes pigevenner - og mine søstre. Mange tak for at have været så imødekommende og fremragende hele vejen igennem.

-Johannes

Gør som Johannes

Tag en uforpligtende snak i dag!