Søg og find din drømmediamant igennem vores store udvalg. Du er altid velkommen til at skrive til os omkring en specifik diamant herunder et specielt cut eller størrelse på info@toftjessen.com. Vi kan hjælpe med alt indenfor diamanter og smykker. Vi importerer diamanter direkte fra Sydafrika, Canada, USA og Israel. Vi benytter ingen dyre mellemled og sikrer derved vores kunder de bedste priser ved køb af diamanter. Vi sælger både som grossistvirksomhed til guldsmedebranchen og online til private forbrugere. Vi er kendt for vores kvalitet og den bedste pris pr. carat.


Køb af diamanter er en tillidssag, og vi sælger udelukkende diamanter med certifikat.

Vi har garanti for den rigtige kvalitet til prisen og vi tilbyder fuld returret ved køb af diamanter. Vi tilbyder diamanter i alle størrelser, farver, slib og klarheder. 


Når man taler om diamanter måles størrelsen i carat mens der ved guld bruges betegnelsen Karat - der er guldets lødighed eller renhed.


Du kan læse mere i vores vidensbank og benytte dig af vores modeller under de 4 C’er. 

Vi kan tilbyde alle kvaliteter og størrelser indenfor diamanter. 


God fornøjelse.

Køb diamanter 


Søg og find din drømmediamant igennem vores store udvalg. Du er altid velkommen til at skrive til os omkring en specifik diamant herunder et specielt cut eller størrelse. 


Køb løse diamanter her


Investeringsdiamanter 


Investering i farvede diamanter såsom pink, blå, eller grønne diamanter er blevet populært og med god grund. De farvede diamanter er en knap ressource og efterspørgslen er stor, hvilket naturligt og vedvarende presser priserne år for år.


Læs mere om investeringsdiamanter her

Viden om diamanter


Bliv klogere på diamanter i vores vidensunivers. Her kan du læse alt om diamanter lige fra oprindelse til de forskellige slibeformer. 


Læs mere

Konfliktfrie diamanter


Diamantbranchen er oftest uigennemsigtig, når det drejer sig om priser, kvalitet og import af diamanter fra konfliktfrie områder. Konfliktfrie diamanter defineres som rå diamanter, der ikke er blevet solgt på det illegale marked og ej brugt til at finansiere oprørsgruppers køb af våben, terrorhandlinger eller lignende. 


Læs mere