Ofte stillede spørgsmål

For at give dig den bedst mulige oplevelse ved at handle hos ToftJessen har vi herunder samlet nogle af de spørgsmål, vi oftest får stillet. Skulle du have andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os! Vi har desuden et stort afsnit om hhv. diamanter og smykker, som du kan læse lige her.

 

Hvor lang leveringstid er der på jeres produkter?

Vores leveringstid afhænger i høj grad af, hvilket produkt du køber. Mange af vores produkter bliver lavet i hånden og på bestilling. Der er derfor lidt længere leveringstid på disse end på vores lagervarer. Vi bestræber os altid på at levere vores ordre så hurtigt som muligt!

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få oplyst leveringstiden på det enkelte produkt.

Vores leveringstider ser som udgangspunkt således ud:

 

Hvad gør jeg, hvis ringen ikke passer?

Hvis du køber en ring fra ToftJessen, som mod forventning ikke passer, tilbyder vi at tilrette størrelsen uden beregning. Vores yderst erfarne og faglærte guldsmede udfører arbejdet, og du modtager den rigtige størrelse retur så snart arbejdet er udført.

 

Hvor lang returret har jeg?

Hos ToftJessen har man altid 3 ugers returret. Vi er dog meget fleksible, og det er derfor i nogle tilfælde muligt at få forlænget returretten. Returnering er desuden gratis hos os, og du kan både printe returseddel og returlabel lige her. Kontakt os hvis du har brug for at få forlænget din returret. 

 

Er det muligt at få fremvist jeres produkter, før jeg bestiller?

Ja! Vi har salgskontor i Aarhus, hvor vi altid glædeligt fremviser vores produkter. Derudover har vi jævnligt ture rundt i landet – hovedsagligt til Sjælland, hvor vi ligeledes kan fremvise produkter. Kontakt os for at booke en fremvisning, så finder vi en tid, der passer dig.

 

Hvor kan jeg se smykkerne?

Det er naturligvis muligt at se vores smykker, før du foretager et køb. 

Det er muligt at se smykkerne fysisk på vores salgskontor i Aarhus, hvor du kan booke fremvisning alle hverdage. Vi fremviser også produkterne på Sjælland – som regel i Kastrup lufthavn eller i København C efter nærmere aftale.

Alternativt kan du på de sociale medier - Facebook og Instagram – se en lang række af vores smykker.

 

Hvordan finder jeg den rigtige ringstørrelse?

Det kan være svært at finde den korrekte ringstørrelse. Der findes dog en lang række forskellige metoder til hvordan man kan måle ringstørrelsen. Det er vigtigt at tage højde for præcis hvilken finger, ringen skal sidde på, da de fleste bruger forskellige ringstørrelser på f.eks. højre og venstre ringfinger. Vi har udgivet et blogindlæg, hvor vi forklarer de 3 mest brugte metoder til at måle ringstørrelse. Du kan se guiden lige her.

 

Kan jeg få et tilbud på special designede smykker og andre smykker, som ikke er på www.toftjessen.dk?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at få en pris på et produkt, som ikke er på vores webshop.

Vi designer og skræddersyr alle former for smykker i guld og hvidguld. Priserne varierer ikke markant fra eksisterende designs, der har samme karakteristika og størrelse at diamant. 

 

Hvilken guldtype skal jeg vælge?

Vi laver stort set alle vores produkter i 14 karat guld, hvidguld eller rosaguld, men det er naturligvis også muligt at få lavet smykker i 18 karat og platin. Vi anbefaler ikke at få lavet smykker i 24 karat, da guldet er for blødt og det derfor er mere udsat. Du kan læse mere om guldtyper lige her

 

Kan jeg få graveret noget i mit smykke?

Vi kan gravere i de fleste smykker, hvad enten det er skrift, tegn eller mønstre. Når man køber et smykke hos ToftJessen er gravering gratis. 

 

Har jeg mulighed for at designe mit eget smykke?

Hos ToftJessen sætter vi en stor ære i at hjælpe vores kunder med smukke og personlige smykker. Vi har stor erfaring med unikadesign, og vi kan lave alle slags smykker. Du kan læse meget mere om personlige designs lige her. Kontakt os og hør mere.  

 

Hvilke diamanter har I?

Vi har altid et bredt udvalg af diamanter på lager.

Vi har mulighed for at skaffe alle diamanter – herunder alle typer indenfor slibning, farve, klarhed og carat. 

Alle vores diamanter er som udgangspunkt hvide og eye-clean. Dette betyder, at de ikke er gullige, og at man ikke kan se nogle indeslutninger/fejl med det blotte øje.

 

Er det muligt at opgradere min diamant til en større? 

Hos ToftJessen tilbyder vi at opgradere dit diamantsmykke, som er købt hos os, til et større. Det eneste du betaler er differencen mellem dit nuværende smykke og din opgradering. Du kan læse meget mere om opgradering af diamant(er) lige her.

 

Kan I sende til udlandet?

Ja. Vi sender til stort set alle lande. Al forsendelse til Danmark er fragtfrit, men der kan forekomme fragtomkostninger, hvis du skal have leveret din ordre udenlands. Kontakt os for mere information.

 

Taxfree

Vi giver momsrefusion til kunder, der bor uden for EU.

Som kunde hos ToftJessen køber du produktet med fuld moms. Ved udførsel af Danmark skal du blot have din faktura stemplet. Derefter sender du fakturaen retur til os via mail, og modtager momsen retur.