Kundeservice: +45 69 166 160info@toftjessen.com Kundeservice: +45 69 166 160info@toftjessen.com

100% Kundetilfredshed

Dansk design

 

ToftJessen er et dansk smykkebrand med fokus på konfliktfrie diamanter, dansk design og sublim service.

 

Virksomheden blev grundlagt i 2008 af Steffen Toft og Lars Jessen med en vision om at tilbyde danske guldsmede en troværdig samarbejdspartner til levering af ædelstene direkte fra minerne i Kimberley, Syd Afrika. Med samarbejdspartenere i New York, Tel Aviv og Milano startede vi hos ToftJessen op med produktion af diamantsmykker i 2010. Det var særligt en efterspørgsel på enkle og minimalistiske designs, der dannede grobund for vores produkter og kollektioner.

 

”Fokus skulle være på diamanterne og det enkle design, således det var diamanterne, der definerede smykkerne og gav dem liv og brillans”
Lars Jessen

 

I dag sælger vi vores smykker via webshoppen www.toftjessen.dk, og vi tilbyder derudover smykkeproduktion og diamanter til andre guldsmede i Danmark. Vi tilbyder vores kunder en unik kundeservice og fleksibilitet, der ligger vægt på kundens ønsker og muligheder.

 

Vi tilbyder alle størrelser, farver, klarheder og slib indenfor diamanter, og vores direkte indkøbskanaler gør, at vi altid har det bedste produkt til prisen. ToftJessen’s diamanter udvælges gennem en strikt selektionsproces, hvor de flotteste diamanter vælges ud, så vi kan tilbyde vores kunder diamanter, der er fulde af liv og brillans. Vi har stort fokus på at tage socialt ansvar, ved at tilbyde certificerede diamanter, som sikrer at diamanterne er konfliktfrie.

 

Vi producerer vores smykker i Danmark, New York og Tel Aviv. Vi fører kun vores eget brand, og er stolte over i dag, at kunne kalde os et dansk designbrand indenfor eksklusive smykker. Vi tilbyder alle vores kunder designfrihed, og giver dem muligheden for enten selv at designe deres personlige ring eller forfine et eksisterende design. 

 

”Vi stræber efter glade og tilfredse kunder igennem personligt designede og luksuriøse smykker til de bedste priser” 

ToftJessen, Denmark

 

 

 

ToftJessen er et privatejet dansk selskab, som blev grundlagt i 2008. Vores hovedmål er at give vores kunder den bedst mulige oplevelse ved køb af smykker og slebne diamanter.

Integritet og troværdighed
Vi arbejder i overensstemmelse med det højeste etiske kodeks, hvad angår integritet og troværdighed. Vi tror på, at vi ved at tage ansvar for vores selskabs handlinger, har mulighed for til stadighed at skabe udvikling. Vi fokuserer på kundens specielle ønsker med det formål at opbygge langvarige relationer.

Kvalitet & Fleksibilitet
Kvalitet er grundstenen i alle forretningsaspekter i ToftJessen. Vi tilbyder altid vores kunder den bedste kvalitet til prisen og stræber efter samme høje kvalitet i vores service. Vi flytter os gerne for vores kunder – både fysisk og hvad angår specielle ønsker.

Vi ser frem til at hjælpe dig.