Opgradering af diamant 


Hos ToftJessen er det muligt at opgradere smykker, såfremt de selvfølgelig er købt her hos os. Du kan nemlig inden for 3 år efter dit køb opgraderer dit diamantsmykke til et smykke med en større diamant. Vi tager imod dit gamle smykke og du får et nyt smykke retur med en større diamant i. Det eneste du skal betale for, er differencen på de to smykker. 


Se mere herunder.  

Hvilke smykker kan opgraderes? 


Stort set alle vores smykker kan opgraderes og om smykket er en gave eller et køb af dig selv, er det altid muligt at få sit smykke opgraderet til en større diamant i samme eller bedre kvalitet inden for 3 år. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om det er muligt, at opgradere dit smykke eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. 

Ombytningskriterier 


Ombytningen gælder så længe smykket er intakt. Brugsspor er naturligvis tilladt. Ombytningen skal som minimum have samme diamantkvalitet og vi bytter kun til en større diamant.

En ombytning er enkelt og nem. Det eneste du skal gøre er, at sende dit smykke retur til os, så fremsender vi dit nye smykke direkte til dig. Hos ToftJessen tilbyder vi gratis retur, du skal blot udprinte vores returlabel, som du finder på vores hjemmeside. Ved opgradering til større diamanter vil ToftJessen renovere og fatte de nye diamanter i dit eksisterende smykke. Hvis den opgraderede diamant er betydeligt større end din nuværende, vil hele smykket blive opgraderet til et nyt.

Certifikat og vurderingsbevis 


Når du køber et smykke hos ToftJessen får du altid et vurderingsbevis og diamantcertifikat på dit smykke, som afspejler genanskaffelsesværdien for smykket. På den måde sikrer du smykkets kvalitet og værdi. Ved ombytningen af dit smykke får du selvfølgelig et nyt vurderingsbevis og diamantcertifikat på dit smykke samt en ny ombytningsservice på 3 år.