ToftJessen & Friends 


Hos ToftJessen er vi dedikerede til altid at give vores kunder den bedste oplevelse og service. Vores koncept ToftJessen & Friends, er et fællesskab med nøje udvalgte partnere, der spænder bredt fra exceptionelle spiseoplevelser, kjoledesignere, bryllupsplanlæggere, musikere og fotografer. Vores mål er at hjælpe vores kunder med at finde de bedste indenfor hvert enkelt fag, når I skal finde en leverandør til bryllupsfesten, et spisested til bryllupsdagen eller noget helt tredje. 

Gastromé


Gastromé tilbyder fantastiske og et hav af muligheder for selskaber med eventyrlige madoplevelser. Restauranten har siden 2015 fået tildelt Michelin-stjernen, hvilket taler for sig selv.

På denne enestående dag vil I og jeres gæster blive forkælet med sublim service og fortryllende gourmetretter, der ikke blot mætter sanserne, men også skaber uforglemmelige minder. Du kan besøge Gastromés hjemmeside her eller se deres Instagram profil ved at klikke her.

Skødt Fotografi


Vi henviser til Skødt Fotografi, når I skal bruge en fotograf til bryllupsfesten eller konfirmationenen. Skødt fotografi forstår at vigtigheden at skabe minder, der varer hele livet. Gennem dedikation sikrer Skødt Fotografi at skabe billeder, der fortæller jeres unikke historie på den mest naturlige og ærlige måde. Kontakt Skødt fotografi her.

Plenty Flowers 


Vi er begejstrede for at introducere vores samarbejde med Plenty Flowes en anerkendt blomsterleverandør, der med deres kreative talent og dygtighed bringer et unik touch af skønhed og elegance til enhver begivenhed.

Kontakt Plenty Flowers lige her.


Sjette Frederiks Kro


I Riis Skov, blot 3 km fra Aarhus Domkirke, finder du den smukke kro, som ligger i en charmerende bygning fra 1826 med uspoleret udsigt over Aarhusbugten. I unikke omgivelser serveres sublime uformelle fortolkninger af klassiske danske retter med fokus på høj kvalitet. De smukt indrettede lokaler og den intime stemning gør Sjette Frederiks Kro til et ideelt sted at afholde alt fra romantiske middage til større selskaber og events. Kontakt Sjette Frederiks Kro her eller besøg deres instagram ved at klikke her.

Buch Couture 


I hjertet af Aarhus finder du Buch Couture, som laver de smukkeste brudekjoler.
Buch Couture har skabt et univers, hvor du kan få en helt personlig og speciel say-yes-to-the-dress-oplevelse. De skaber alle kjolerne personligt til hver brud, og derfor er kjolerne i atelieret kun prøvekjoler. Dermed får du en helt personlig, moderne og eksklusiv brudekjole, som passer præcis til dig.

COPI Group 

Et ejendomsselskab med hovedkontor i København, der har fokus på investering og udvikling af alle former for bolig- og kontorejendomme, lige fra studieboliger på Nørrebro, palælejligheder I indre København, samt moderne bolig- og kontorejendomme.

Fælles for dem alle, har hvert projekt sin egen historie, hvorfor der i udvælgelsen af materialer og designstil lægges vægt på at skabe bæredygtige æstetiske oplevelser, som samtidigt skaber funktionelle leve og arbejdsrum, som lever op til den moderne forbrugers krav til funktionalitet og design.

Ønsker du et samarbejde? 


Vi vil altid gerne udvide vores liste med stærke samarbejdapartnere. Driver du en virksomhed, der er relevant for vores kunder, er du mere end velkommen til at kontakte os for et samarbejde.  

 
De bedste hilsner

ToftJessen