Blog

ToftJessen blog

På vores blog kan du finde en masse information, guides og meget mere. Vores formål er at give dig alt den viden, du har brug for, når du skal finde det perfekte smykke. 

 

Nyheder

Her finder du vores nyhedsbreve, som udkommer en gang om måneden. Du finder også informationer om nye tiltag hos ToftJessen samt branchenyheder. 

 

Guides

Her kan du finde guides til at finde din korrekte størrelse, uanset om det er ringstørrelse eller den ideelle længde på en halskæde. Derudover guider vi dig til hvordan du renser dine smykker og kommer med konkrete råd til dig, der er på frierfødder. 

 

Inspiration

På vores inspirationsblog kan du blive inspireret, til når du skal finde den perfekte gave til en du har kært.

 

Services hos ToftJessen

Hos ToftJessen tilbyder vi en lang række forskellige services - uanset om du har købt dit smykke hos os eller ej. Du kan blandt andet læse om vores koncept "byt dit gamle guld til nyt", eller finde informationer om hvad du gør, hvis du har mistet et betydningsfuldt smykke, som ikke kan erhverves i nogle butikker mere. 

 

Viden om diamanter og smykker

Udover vores afsnit Viden om diamanter og Viden om smykker kan du på denne blog finde en masse ekstra information om smykker og ædelsten, heriblandt perler, Fancy colored diamonds samt lidt om hvorfor du skal vælge en diamant fremfor en diamantsubstitut. 

 

Finder du ikke hvad du søger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Det er også muligt, at booke en fremvisning eller et designmøde, hvis der er noget fra vores sortiment, du gerne vil se, eller hvis du går med tanker om, at designe dit eget smykke.