Alt om tennisarmbånd

Bestilling og justering
Når du bestiller et tennisarmbånd hos os, er det muligt at få lavet armbåndet præcis som du ønsker det. 

 • Længde: Alle vores tennisarmbånd er som udgangspunkt ca. 18 centimeter, men det er muligt for os at lave armbåndet i netop den længde du ønsker. Alt du skal gøre er at angive den ønskede længde i kommentarfeltet, når du bestiller smykket. Der kan dog komme yderligere omkostninger, såfremt armbåndet skal laves længere, grundet omkostninger til ekstra guld og diamanter. Ved valg af et kortere armbånd vil de samlede antal carat i alle tilfælde blive ligeligt fordelt på længden af armbåndet, hvilket betyder at du altid får hvad du har betalt for. 
 • Bredde: Bredden på armbåndet afhænger af diamanternes carat. På hjemmesiden er det muligt at vælge flere forskellige carat størrelser, men kontakt os endelig, hvis du drømmer om en caratstørrelse, der ikke er repræsenteret på hjemmesiden, så forsøger vi at imødekomme dit ønske.
 • Kvalitet: Når du køber et tennisarmbånd hos ToftJessen kan du vælge mellem diamanter i kvaliteten Top Wesselton/SI eller River-Top Wesselton/VS. Hvad end du vælger Top Wesselton/SI eller River-Top Wesselton/VS, vil alle diamanterne fremstå hvide og der er ingen af vores diamanter, hvor du med det blotte øje kan se de små naturlige indeslutninger, der er i diamanterne fra naturens side. Hvis du går efter en kvalitet, der befinder sig et andet sted på skalaen, så er vi selvfølgelig også imødekommende overfor dette.
  • Farve: Hvis du ikke ønsker hvide diamanter i dit tennisarmbånd, så er det muligt at få diamanter i alverdens andre farver. De mest udbredte diamanter til tennisarmbånd er hvide, sorte eller champagnefarvede diamanter. Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan den hvide og champagnefarvede diamant også kan kombineres på en smuk og elegant måde. 

    

  Vil du vide mere om diamanter, så kan du gå på opdagelse i vores sektion viden om diamanter.

  Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvor unikt et tennisarmbånd du kan bestille hos os. Kontakt os endelig, hvis du har en unik forespørgsel eller spørgsmål.

  OBS! Vi fraråder at købe brugte armbånd på auktion og lignende, da vi ofte oplever udfordringer med både kvalitet og slitage på armbånd, der er købt brugt.

   

  Vedligeholdelse
  Når du har erhvervet dig et tennisarmbånd, så har vi her samlet 3 retningslinjer til, hvordan du bedst muligt passer på dit nye armbånd.

  1. Et tennisarmbånd skal bruges - dog helst ikke alle døgnets 24 timer.
   Først og fremmest, opfordrer vi selvfølgelig til, at du bruger dit tennisarmbånd. Der er dog situationer, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at bære dit tennisarmbånd, eksempelvis:
   - når du sover,
   - når du går i bad,
   - når du laver fysisk arbejde eller lignende.

   Med andre ord, opfordrer vi dig til at bruge din sunde fornuft i forhold til, hvornår armbåndet skal sidde på håndledet og hvornår det bør ligge i æsken. 

  2. Opbevar dit tennisarmbånd i en individuel æske.
   Når du ikke bærer tennisarmbåndet, er det vigtigt at det opbevares i en æske, hvor der ikke opbevares andre smykker samtidigt. Dette kan medføre, at guldet bliver ridset af de andre smykker. Omvendt kan tennisarmbåndet selvfølgelig også ridse de andre smykker i æsken.

  3. Rens dit tennisarmbånd.
   Sidst, men ikke mindst, så opfordrer vi til, at du renser dit smykke jævnligt. Selv et smukt og elegant tennisarmbånd er modtagelig overfor fedt og snavs. Dette kan eksempelvis ske i forbindelse med brug af håndlotion, håndsæbe eller lignende. Vi har skrevet et uddybende indlæg om, hvordan du let og hurtigt kan rense dine diamantsmykker.

  Er du i tvivl om, hvordan du skal håndtere dit tennisarmbånd eller andre diamantsmykker, så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.