Byt dit gamle guld til nyt

12/03/2019

Har du gamle smykker af guld liggende, som du ikke længere får brugt, fordi de enten er slidte, eller fordi du ikke længere synes om designet? 

Så kan du hos os købe et nyt, smukt smykke med dit gamle guld i betaling eller som delbetaling. Hos ToftJessen er det nemlig muligt, at bytte dit gamle guld om til et nyt og mere funklende smykke. Hvis du sidder med ideer til et design, du godt kunne tænke dig, så kan du også selv designe dine smykker hos os.

 

Det sker, at man arver et smykke, eller har nogle gamle smykker af guld liggende, som man ikke får brugt længere. Det kan være fordi, at man ikke synes om smykket længere eller af andre årsager. Ofte handler arvesmykker om affektionsværdi, og ikke om hvordan designet på smykket er. Så hvis smykket er et arvesmykke, eller på anden vis har en affektionsværdi for dig, er det muligt at få det smeltet om til et nyt smykke, og derved bevare affektionsværdien. Hvis du gerne vil beholde dit gamle guld, men blot vil have et nyt design, kan vi smelte det om til et nyt smykke for dig, så det bevarer den samme værdi og betydning for dig.

 

Det er desuden muligt, at få en ædelsten fra et tidligere smykke sat i et nyt smykke. Så hvis dit smykke indeholder en ædelsten, men du ikke bryder dig om designet, eller du synes, at guldet trænger til at blive frisket op, er det muligt for os at sætte din ædelsten i et nyt smykke. Det er også muligt at lade et gammelt smykke indgå i betalingen af et nyt smykke hos os. 

 

For at kunne sælge dit gamle guld eller få det smeltet om hos os, skal guldet være lavet af mindst 14 karat. Vi tager imod alle slags guld, både hvidguld, rosaguld og almindelig guld. Prisen bliver udregnet på den måde, at vi giver dig et tilbud på dit gamle guld, og modregner dette i den samlede pris, vi giver dig på dit nye smykke.

 

Kontakt os endelig på mail eller telefon, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad du gerne vil have gjort ved dine gamle smykker.