Designfrihed

17/04/2020

Hos ToftJessen tilbyder vi en unik designfrihed til alle vores kunder. Det er kun din fantasi, der sætter grænser og mulighederne er uendelige. Hvad end du ønsker ændringer på vores nuværende designs af både ringe, ørestikker, øreringe eller vedhæng, er du yderst velkommen til at kontakte os.

Ønsker du at sætte dit personlige præg på smykket i form af gravering, diamanter, andre ædelsten eller andet, så står vi altid til rådighed og hjælper med vejledning og ideer. Vi har stor erfaring med diverse smykkedesigns, og herunder hvordan man forener drømme med håndværk i den bedste kvalitet.

Vores hjemmeside er blot et udsnit af mulighederne indenfor designs og valg af materialer, og derfor er vi meget åbne overfor at imødekomme netop dine ønsker.  Vi tilbyder alle størrelser og slib indenfor hvide diamanter, farvede diamanter, safirer, rubiner og smaragder. Vi tilpasser eller designer smykket præcis efter dit specifikke ønske og tilbyder 3D tegninger af smykket ved komplicerede designs. 3D tegningerne giver et unikt billede af smykket fra 5-6 vinkler og gør beslutningsprocessen markant nemmere og mere sikker. Dit valg af ædelstene er uendeligt, da vi har mulighed for at tilbyde alle typer og former af ædelstene og diamanter. Har du brug for vejledning omkring farve, slib eller størrelse er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os og tag en uforpligtende snak omkring dit design. Vi kan kontaktes på telefon 45 61 68 41 eller på mail info@toftjessen.com