Design et smykke med din egen diamant

03/09/2020

Diamanter er alle unikke. Har du en diamant, du gerne vil bære i et smykke? Eller har du et diamantsmykke, som du vil have redesignet? Så har du mulighed for at få designet et unikt og funklende smykke med din egen diamant for at give det et personligt præg. Hos ToftJessen tilbyder vi fatning af din diamant i vores smykker eller mulighed for selv at designe et smykke til din diamant. 

 

Du har måske en gammel diamantring, som du engang var glad for, men nu ikke længere får brugt. Eller et arvesmykke der har stor betydning, men ikke passer i størrelsen eller har et forældet design. Du kan eksempelvis få lavet din diamantring om til et smukt diamantvedhæng til en halskæde eller få sat din diamant i din helt egen specialtdesignede ring.

  

Hos ToftJessen kan du få din diamant sat i et nyt smykke efter eget valg, så diamanten stadig beholder sin værdi, men får lov til at komme til sin ret i et nyt og funklende smykke. Dit smykke designes til præcis dine behov, så du kan få glæde af din diamant.

Vi tilbyder råd og vejledning til at designe dit smykke, så du kan få dit ønske opfyldt og få et smykke der passer perfekt til dig. Du kan læse meget mere om processen her.  

 

Prisen på at få din diamant sat i et smykke afhænger af smykkets værdi samt tiden, der bruges på fremstilling.  

 

Kontakt os endelig på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål eller for en uforpligtende snak om dine ønsker.

Du kan også booke en tid til en fremvisning af smykker eller et designmøde.