Den perfekte julegave til hende

29/11/2021

Forkæl en du har kært med et smykke for livet.

 

Hjerternes fest

Vi nærmer os julen, og i den forbindelse er det tid til at få købt diverse julegaver. Men hvad skal man selv ønske sig? Og hvad skal den du har kært forkæles med i år?  

Mangler du en betydningsfuld julegave til kæresten, konen, din mor eller din lille prinsesse? Vi har hos ToftJessen strikket en guide sammen med de perfekte julegaveidéer, som med garanti vil bringe glæden frem i hendes ansigt, når hun pakker den op.

 

Hun fortjener den bedste gave

Et smykke er mere end blot et smykke. For mange kvinder har hvert smykke en betydning. Hos ToftJessen har du rig mulighed for at finde det perfekte smykke til enhver kvindes smag. 

Finder du ikke det helt rigtige smykke i vores sortiment, kan du få designet et smykke lige efter dine ønsker, således din julegave i år bliver noget helt særligt. Hvis du ønsker dette, så klik her hvor du kan booke en tid til en uforpligtende snak om dine ønsker og idéer. 

 

5 stensikre bud på julegaver til den perfekte kvinde i forskellige prisklasser

 

Den minimalistiske

Stockholm kollektionen består af smukke øreringe, ringe samt vedhæng inspireret af den minimalistiske stil. Stockholm kollektionen er i en overkommelige prisklasse og består af smykker man aldrig går galt i byen med, da de passer til enhver anledning.

 

Stockholm Creoler er gaven, der passer til både hverdag og fest. Disse øreringe kan bruges til enhver anledning og er desuden perfekte at sætte sammen med mindre ørestikker for at give et mere unikt look. De fås desuden i to størrelser.

 

 

Stockholm alliancering er en elegant og feminin ring med hvide diamanter. Ringen fås både i guld og hvidguld og kan nemt sættes sammen med andre ringe og smykker.   

 

 

 

 

Stockholm diamantvedhæng er et smukt vedhæng, der med sin enkelthed og elegance passer til enhver kvinde. Vedhænget passer desuden godt i kombination med andre smykker. 

 

 

Den elegante

Martini ørestikkerne fås i mange størrelser og både i guld og hvidguld, der med sit elegante og enkle udtryk passer til enhver kvinde. Ørestikkerne kan nemt sammensættes med andre smykker, men har også et smukt og simpelt udtryk alene.
Vi har et stort udvalg af klassiske ørestikker på vores webshop i alle størrelser og farver. 

 

 

Den ekstravagante 

Et tennisarmbånd er gaven til kvinden, der har alt. Det er et ekstraordinært smykke, der med garanti vil falde i god smag. Armbåndet fås i et flertal af størrelser og varianter og kan både fås med champagnefarvede eller hvide diamanter. Lige meget hvilken kombination du vælger, vil du have den smukkeste og mest eksklusive gave, du kan forære til en kvinde.

 

 

Den romantiske

Flower diamantring er en sikker vinder til den moderigtige kvinde og fås både i guld og hvidguld. Ringen signalerer elegance og giver luksuriøst udtryk, som enhver kvinde vil blive lykkelig af at eje. En julegave som med garanti vil bringe glæden frem i hendes ansigt, når hun pakker den op. 

 

 

Husk du som altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning.

 

Vi ønsker dig en glædelig jul.