Den elegante Grace serie

23/02/2021

Hos ToftJessen forsøger vi løbende at udarbejde nye designs, der tilgodeser vores kunders specifikke ønsker og krav. Vi har derfor gennem den seneste tid været i færd med at udvikle et sæt ørestikker og tilhørerende vedhæng til vores nuværende fine og elegante diamantring Grace.

Vores nye Grace serie er en komplet serie af unikke smykker, der alle har et simpelt og elegant udtryk. Seriens smukke ørestikker er besat med to funklende hvide brillant slebne diamanter i sammenholdt af en eksklusiv fatning, der både fås i hvidguld og guld. Disse ørestikker er den perfekte forkælelse til kvinden, der sætter pris på kvalitet i hverdagen. Smykket er perfekt til festen og når hverdagen trænger til et kærligt pift.

Vedhænget udstråler, ligesom resten af serien, minimalisme og kan derfor ligeså benyttes til både festlige lejligheder og hverdagen. Vedhænget består af en hvid brillantslebet diamant, og er sammenfattet i et øsken, der smukt holder vedhænget fast i kæden.

Grace serien er et klassisk og elegant smykkesæt, hvor udtryk og eksklusivitet er gennemgående i de tre designs, og dermed aldrig går af mode. Vi har ventet længe på at kunne præsentere jer for denne eksklusive serie og ser frem til at vise jer hvilke designs, vi ellers har på tegnebrættet i 2021.  

Udforsk og forelsk dig i Grace serien, ved at klikke her