Gaveidéer til jul

20/11/2020

Leder du efter den perfekte julegave til en, du holder af? Eller mangler du inspiration til ønskesedlen? Hos ToftJessen har vi adskillige gaveideér til enhver smag, hvad enten det er din kæreste, veninde eller dig selv, der fortjener et funklende smykke under juletræet.

Et smykke er en oplagt gave til kvinder i alle aldre, hvis du ønsker at give en personlig gave, der varer evigt. Hos ToftJessen kan du få designet smykket lige efter dine ønsker, så din julegave i år bliver noget helt særligt.

 

Her er vores bud på perfekte julegaver:     

  

Stockholm creol øreringe er gaven, der passer til både hverdag og fest. Disse øreringe kan bruges til enhver anledning og er desuden perfekte at sætte sammen med mindre ørestikker for at give et mere unikt look.

 

Martini ørestikker fås i mange størrelser og i både guld og hvidguld, hvilket gør at de kan bruges af alle. Det er en smuk og klassisk ørestik, som nemt kan sættes sammen med andre smykker eller bruges alene. 

 

 

 

Et tennisarmbånd er gaven til kvinden, der har alt. Det er et ekstraordinært smykke, der med garanti vil falde i god smag. Armbåndet fås i et flertal af størrelser og varianter og kan både fås med champagnefarvede eller hvide diamanter. Lige meget hvilken kombination du vælger, vil du have den smukkeste og mest eksklusive gave, du kan forære til en kvinde.

 

Letter vedhæng er til dig, der vil give en personlig og unik gave til en helt speciel person. Letter vedhænget kan bruges alene eller sættes sammen med andre vedhæng. Dette vedhæng kommer med en lille diamant, som symboliserer en, du holder af. Du vælger selv hvilket bogstav, der skal graveres på vedhænget. Det er desuden også muligt at tilkøbe ekstra gravering, hvis du ønsker vedhængets bagside graveret.

 

 

Med en klassisk kæde går du aldrig galt i byen. Halskæden er et sikkert julegavehit, som kan bruges i mange år og aldrig går af mode. Kæden kan bruges alene, med andre kæder eller sættes sammen med et af vores smukke vedhæng. De fås i forskellige længder og tykkelser.  

 

Har du spørgsmål eller brug for vejledning til at finde den helt perfekte julegave, så kontakt os endelig.

Glædelig jul fra ToftJessen.