Gaveidéer til specielle lejligheder

16/08/2019

Man vil altid gerne give den mest perfekte gave. Derfor har vi hos ToftJessen fokus på at hjælpe dig, når du skal finde det helt rigtige smykke, til en du har kær.

Vi er fortalere for personlige gaver, og det er muligt at personificere vores smykker, ved f.eks. at få graveret i smykket eller få isat en diamant med en symbolsk værdi – f.eks. en rund diamant til en rund fødselsdag, eller et smykke hvor carat matcher med f.eks. antallet af år, man har været gift.   

Vi kommer her med konkrete forslag til, hvordan du kan give et smykke med et personligt touch, hvis du leder efter den perfekte gave til en rund fødselsdag, et guldbryllup eller noget helt tredje.  

 

Fødsler og dåbsgaver

Som bekendt er diamanter en piges bedste ven, så du vil (næsten) med garanti ikke gå galt i byen, hvis du giver den nybagte mor et diamantsmykke i gave.

 

En mulighed er vores Selection alliancering, der en klassisk og elegant ring, hvor du løbende kan få sat flere diamanter i. Man kan f.eks. købe ringen med én diamant i til at starte med, hvis man har fået sit første barn, og i takt med at der kommer flere børn til, kan man få sat flere diamanter i.

 

En anden mulighed er vores nyeste nametags. De er lavet i et stilrent og simpelt design, så du har mulighed for at sætte dit eget præg. Her kan man f.eks. få graveret barnets forbogstav og få isat en lille diamant.

Disse er også super fine som dåbsgaver, og er et godt alternativ til de klassiske smykker, som ofte gives i gave til barnedåb.

 

Der findes naturligvis mange andre muligheder, og ønsker du selv at designe et smykke, er det kun fantasien, der sætter grænser.

For at gøre et smykke personligt kan man f.eks. få isat en lyserød diamant, hvis man har fået en pige, eller en blå diamant hvis man har fået en dreng. Det er derudover også muligt at få graveret barnets forbogstav eller noget andet betydningsfuldt i smykket.

 

Runde fødselsdage

En rigtig fin gaveidé til runde fødselsdage er at give et smykke, hvor antallet af diamanter matcher, med det antal år fødselaren bliver. På den måde bliver smykket personligt, og viser at gavegiveren har gjort sig umage. Derudover synes vi også, det er en sød detalje, at man kan se tilbage på gaven som et minde fra dengang man blev X antal år.  

 

Du har mulighed for at få designet stort set alle slags smykker efter alderen.

Eksempler:

Tennisarmbånd på 5 carat med 50 diamanter, hvis fødselaren bliver 50 år, tennisarmbånd på 7.5 carat med 40 diamanter hvis fødselaren fylder 40 år osv.

Se vores udvalg af tennisarmbånd her.

Ved ørestikker på 2 x 0.40 carat og eller 2 x 0.20 = 0.40 hvis fødselaren bliver 40 år. 

Allianceringe er altid et hit hos kvinderne, og her er det ligeledes muligt at designe ringen, så den matcher med antal år.

Der er naturligvis også et væld af andre muligheder af gaveidéer til runde fødselsdage, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige!

 

Bryllupsdage

Ligesom med runde fødselsdage er det også en sød tanke at matche antallet af diamanter, med det antal år man har været gift. På den måde giver man en meget personlig gave, som for modtageren vil bringe en masse (forhåbentlig) gode minder frem.

 

Det er muligt at gøre dette i de fleste typer smykker, men et klassisk eksempel er f.eks. en alliancering eller et tennisarmbånd, hvor antallet af diamanter matcher med antallet af år, man har været gift. Hvis du har en helt speciel idé, kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig med det også. Vi har igennem tiden hjulpet rigtig mange kunder, med at få designet personlige smykker, og har dermed en masse viden og erfaring med netop dette.

 

Uanset om du mangler den perfekte gave til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, diamantbryllup eller en helt almindelig bryllupsdag, står vi klar til at hjælpe dig.

 

De bedste hilsner

ToftJessen