Nyhedsbrev august

15/08/2019

I denne måned kan du læse om tilretning af ringstørrelser, og hvad du gør, hvis du har en ring liggende, som du ikke kan passe, men som du ønsker, at kunne bruge. Derudover tager vi dig igennem det eneste af diamantens 4 C’er, vi som mennesker, kan påvirke. Slutteligt kan du se den nyeste kollektion hos ToftJessen, der består af minimalistiske halskæder med diamanter.

Tilretning af din ringstørrelse

Hos ToftJessen oplever vi ofte, at vores kunder har en ring liggende, som de ikke får brugt grundet forkert ringstørrelse. Det synes vi er rigtig ærgerligt, da vi har en klar holdning til, at smykker er til for at blive brugt. For at give dig en lidt bedre idé om hvordan du gør rent praktisk, hvis du vil have ændret størrelsen på en ring, har vi netop udgivet et blogindlæg herom. I indlægget har vi lavet en kort guide, samt beskrevet hvordan det foregår, når en guldsmed skal ændre størrelsen. Har du købt din ring hos ToftJessen, er det altid gratis at få ændret størrelsen indenfor returretten, men vi hjælper naturligvis også, selvom din ring ikke er købt hos os.
Du kan finde priser på ændring af ringstørrelse lige her.

 

Fancy cut diamanter

Diamanter kommer fra naturens side i alverdens farver og størrelser, men det er op til den rutinerede diamantsliber at frembringe det bedste slib, således diamantens skønhed afsløres på bedst mulig vis. Slibeformen, og kvaliteten af denne, er uhyre vigtig for prisen på en slebet diamant. Diamantens form er det eneste af de 4 C’er, der kan påvirkes af mennesker. Diamanter kan slibes i adskillige former, og det er faktisk netop slibningen, der er en af de vigtigste faktorer, når en diamant skal vurderes. En forkert slibning kan påvirke diamantens naturlige liv og brillans, hvilket gør det yderst vigtigt, at den bliver slebet korrekt.
Der findes et utal af forskellige slibeformer – nogle mere populære end andre – og du kan læse om de hyppigst brugte lige her.

 

Nye produkter

De nyeste skud på stammen her hos ToftJessen er en lille serie af simple og klassiske halskæder med elegante vedhæng. Du kan vælge imellem 2 længder, og kæderne fås med vedhæng fra 0,10 carat til 0,50 carat. Kæderne laves i 14 karat guld, hvidguld eller rosaguld – alt efter hvad du bedst kan lide. Halskæden kan bestilles med diamanter i kvaliteten Wesselton/SI eller Top Wesselton/VS.
Du kan se den nye serie lige her.