Nyhedsbrev september 2019

06/09/2019

Nyhedsbrev september 2019

I denne måned kommer vi med konkrete forslag til dig, der gerne vil give en helt speciel gave til en, du holder af. Derudover tager vi dig igennem ”smykkejunglen”, og hjælper dig med at gennemskue, hvad du skal kigge efter, når du er på udkig efter dit nye drømmesmykke. Slutteligt fortæller vi om dine muligheder for at designe dit nye smykke - helt som du vil have det.

God læselyst og tak fordi du læser med!

 


Perfekte gaveidéer

I vores seneste blogindlæg kan I læse om, hvilke gaver vi foreslår, når du gerne vil give en personlig og speciel gave til en helt særlig anledning! Vi kommer her med konkrete forslag til gaver samt idéer til specialdesign. Mulighederne for at give et smykke med et unikt touch er mange, og vi er altid parate til at hjælpe!

 


4 begreber du bør kende

At købe et diamantsmykke er i de fleste tilfælde et køb, der overvejes grundigt. For mange er årsagen til dette, at ”diamantverdenen” er meget kompleks, og det kan være svært som forbruger, at gennemskue hvilke faktorer, man skal kigge efter. Derfor har vi samlet 4 begreber, du bør kende, når du køber diamantsmykker. Dette gør det forhåbentligt nemmere for dig at finde det helt perfekte produkt, næste gang du skal købe et smykke. Har du lyst til at fordybe dig endnu mere i diamantverdenen, kan du med fordel også læse om begrebet ”de 4 C’er”, som spiller den afgørende rolle, når en diamant skal værdisættes

 


Speciallavede smykker

I den seneste tid er det blevet meget populært at designe sit eget smykke. Vi er vilde med at hjælpe jer med at designe og lave helt unikke smykker, og vi synes det er enormt spændene at følge designprocessen hver gang. Mulighederne for at designe smykker er mange, og vi håndlaver alle smykker, så de matcher dine ønsker.
Hvis du går med en drøm om at designe dit eget smykke, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.  
Se hvad vores kunder bla. har designet i samarbejde med os lige her: