Nyhedsbrev december

30/11/2018

Endelig er det blevet december - den sidste og dejligste måned af dem alle! Vi har glædet os rigtig meget til denne måned, hvor alting funkler lidt mere end det plejer og hvor vi hos ToftJessen er i lidt ekstra gavehumør.

Her kan du læse lidt om, hvad du kan forvente af os i december måned, og hvad du skal holde ekstra øje med!

'

ADVENTSKALENDER

I december vil vi forsøde ventetiden med gaver til vores kunder! Hver søndag trækker vi derfor en heldig vinder af en lækker adventsgave.

Hvis du vil være med i kapløbet om de fire adventsgaver, så husk af følge med på vores Facebookside, da det udelukkende er her adventskalenderen kommer til at køre!

'

JULEGAVER

Vi vil gerne gøre det bedst muligt for vores kunder i december måned. Derfor har vi forlænget returretten helt indtil den 11.01.19, da det selvfølgelig skal være muligt at bytte de smykker, der er købt som julegaver.

Hvis du køber en gave hos os, kan vi nu også tilbyde at pakke den ind for dig! Alt du skal gøre, er at sætte et kryds i feltet “Jeg vil gerne have min bestilling pakket ind”, når du handler på vores webshop. Som du kan se nedenfor er det ligeledes også muligt for os at vedlægge et kort, hvor vi skriver din ønskede hilsen til den heldige modtager.

'

STIGENDE INTERESSE FOR RUNDE TENNISARMBÅND

Det er ikke nogen nyhed, at vi mærker en fascination for de smukke klassiske tennisarmbånd. Her op til julesæsonen har vi dog bemærket en stigende interesse for vores “Round” kollektion, der består af tennisarmbånd med runde led. De runde led gør, at designet adskiller sig fra de helt klassiske, der har mere firkantede led.

Vores smukke “Round” tennisarmbånd har derfor et helt unikt, anderledes og blødere design, der tiltaler vores kunder. Hvis du også går og drømmer om et tennisarmbånd, som skiller sig ud fra de klassiske tennisarmbånd, bør du tage et kig på “Round” kollektionen, som du lige nu også kan se på vores Instagram profil.

De bedste julehilsner
ToftJessen