Nyhedsbrev Februar

02/02/2018

I denne måned kan du læse om de nyeste tiltag fra ToftJessen! Du kan blandt andet læse om en ny service vi tilbyder, som de fleste formentligt ikke vidste var muligt. Om hvordan du sikrer dine smykker mod tyveri, via DNA mærkning. Og om et samarbejde, vi har valgt at dele med alle vores dejlige kunder. God læselyst!

 

Gravering af diamanter

Som noget nyt, tilbyder vi hos ToftJessen gravering på diamantens rondist.
Det er muligt at få graveret stort set hvad du ønsker dig. Du kan f.eks. få graveret navn, dato, diamantcertifikatnummer eller sågar en kærlighedserklæring.
Gravering personificerer dine smykker, og gør diamanten endnu mere unik end den allerede er.
Graveringen kan ikke ses med det blotte øje, og det har derfor ingen betydning for diamantens udstråling.
'
'

DNA mærkning af smykker

DNA mærkning bliver mere og mere udbredt.
Tyve holder sig væk fra DNA mærkede ejendele, da det er let at afsløre, hvem der ejer smykkerne, via den unikke DNA.
DNA mærkning er en syntetisk og usynlig sporingsvæske, som man kan påføre sine smykker. Væsken kan kun ses med UV-lys, og på den måde kan politiet se om der er tale om stjålne smykker.
Vi tilbyder hos ToftJessen DNA mærkning af dine smykker, så chancerne for tyveri bliver langt mindre, når tyvene er bekendt med DNA mærkningen. 
 

Guldsmedearbejde

Det er nu muligt, at få repareret og ændret dine smykker hos ToftJessen. Vi tilbyder alt i guldsmedearbejde – f.eks. fatning af diamanter, ændring af ringstørrelser, nyt øsken i halskæder og meget mere. Vi bruger vores egen guldsmed, som er faglært og har over 30 års erfaring i branchen. Vi har desuden gjort det rigtig nemt for dig, at få gjort dine smykker smukke igen. Det eneste du skal gøre er, at bestille den ydelse du ønsker samt tilkøbe forsikret fragt. Herefter sender vi en pakkeseddel, som du skal bruge til at sende smykket.
Vi sender det tilbage til dig igen, når guldsmeden har udført arbejdet.
I forbindelse med opstart af guldsmedearbejde, kan du opnå en besparelse på 25%, hvis du bestiller inden 1 marts. Brug kampagnekoden "guldsmed".
Tøv ikke med at kontakte os, såfremt du ikke finder den type reparation du leder efter.
'
'

Valentines Day

Det er stadig muligt at spare 10% på alle ringe på vores webshop i forbindelse med Valentines day. Brug kampagnekoden "valentine".
Husk også at holde øje med vores Facebook, hvor du nu har mulighed for at vinde et sæt smukke perleørestikker.
Konkurrencen løber til d. 14 februar, så du kan stadig nå det! 

De bedste hilsner

ToftJessen