Nyhedsbrev Januar

15/01/2018

Tak for året der gik!

ToftJessen vil gerne sige tusind tak for år 2017 - vi håber, at I er kommet rigtig godt ind i det nye år! 
I forbindelse med det nye år, har vi sammenfattet de vigtigste begivenheder i 2017 hos ToftJessen samt inden for smykkebranchen. 
Vi skyder desuden det nye år i gang med en Valentines kampagne, med favorable priser til jer på udvalgte produkter. 
Læs meget mere herunder. 
 

ToftJessens 2017

ToftJessen har haft et spændene år, hvilket vi kan takke alle vores fantastiske kunder for.

Vi ligger placeret med en score på 9,7 point hos Trustpilot, fordelt på 95% 5-stjernede anmeldelser og 5% 4-stjernede anmeldelser. Dette betyder utrolig meget for os, og bekræfter os i vores koncept.

Vi har arbejdet hårdt på at få lanceret vores nye webshop, som vi sendte i luften i slutningen af 2017. Webshoppen har fået et nyt spændene design, og en mere brugervenlig overflade.

Vi har lanceret en helt ny kollektion – The Paris Collection – som vi er rigtig tilfredse med. Kollektionen er inspireret af Paris, og vi har holdt stilen enkel og chic i guld, hvidguld og rosaguld, kombineret med smukke hvide diamanter.

 

Verdens største og dyreste diamanter

I vores branche er der blevet solgt nogle af verdens mest værdifulde diamanter i 2017.

I april blev verdens største og fejlfri, lyserøde diamant – The Pink Star – solgt i Hong Kong. Diamanten vejede 59,6 carat, svarende til 11,92 g. Diamanten var inden auktionen blevet vurderet til 419 millioner kroner af GIA - Gemological Institute of America – men endte med at blive solgt til en rekordpris på hele 469 millioner kroner. 
I november faldt der yderligere et hammerslag på 212 millioner kroner i Geneve. Her blev en diamant på 163.41 carat solgt. Dette er verdens hidtil største diamant, der er blevet solgt på en auktion.

Til sammenligning blev den lyserøde diamant altså solgt for over det dobbelte til trods for, at den hvide diamant er næsten tre gange så stor.

 

Valentines day

Husk, at det lige nu er muligt at spare 20% op til Valentines Day på vores smukke alliancering.

Ringen kan fås i flere varianter - og er perfekt hvis du overvejer at gå på frierfødder, eller hvis du bare ønsker at forkæle dig selv eller en du holder af. Brug koden VALENTINE20 for at opnå rabatten. 

 

ToftJessen ønsker alle et rigtig godt år 2018!

 

De bedste hilsner

ToftJessen