Nyhedsbrev januar 2019

04/01/2019

Velkommen til 2019

2018 har været et spændende år for ToftJessen, hvorfor vi har sammenfattet et par af de vigtigste begivenheder i året der gik.
Vi skyder det nye år i gang med en masse nye produkter, som vi glæder os til at præsentere for jer.  
Først og fremmest vil vi gerne sige tusind tak for de mange fine anmeldelser vi har fået. De varmer hver og én!
Vi ligger fortsat med en fremragende trustscore påTrustpilot, hvilket vi er yderst stolte af.
'

'

Året der gik  

I 2018 har vi blandt andet været sponsorer til flere ridestævner hos Absolute horses, som både har afholdt danmarksmesterskaber og international ridebanespringning.
I forbindelse med Knæk cancer i uge 43 havde vi fundet på flere tiltag, der dels skulle støtte et godt formål, og dels skulle sprede smil hos en gruppe af de sygdomsramte. Vi startede en auktion på Facebook, hvor hele hammerslagsprisen gik ubeskåret til Knæk Cancer. Ydermere brugte vi en hel dag på Børn og unge afdelingen på Aarhus Universitetshospital i Skejby sammen med to hospitalsklovne. Her medbragte vi en stor kasse med udklædning, sponsoreret af Legehimlen ogTemashop, samt nogle diamantsmykker, som voksne og børn kunne få lov til at prøve. Dagen var helt fantastisk, og satte dybe spor hos os.
Det var skønt at kunne glæde de sygdomsramte børn med en lidt anderledes og sjov dag. Alle kostumer og tilbehør blev doneret til hospitalsklovnene, som kan benytte det til at sprede smil og glæde hos de fantastiske børn på afdelingen. Hvert barn fik en lille gave i form af en forseglet diamant. Kæmpe stort cadeau til børn, forældre og ansatte på afdelingen! 
 

Nye produkter 

Vi har sluttet året af med at tilføje en række nye produkter til vores kollektioner af guld-og diamantsmykker. De nye produkter liggere i en lavere prisklasse, men er stadig i højeste kvalitet. Produkterne er tidsløse og elegante, med et moderne touch. Vi håber i bliver vilde med vores nye designs! I kan desuden se frem til endnu flere nyheder inden længe. Følg med på toftjessen.dk eller på vores sociale medier –InstagramFacebook og LinkedIn
'

De bedste hilsner 

ToftJessen