Nyhedsbrev juli

04/07/2018

Sommeren står for døren, og det gode vejr er atter tilbage i Danmark!

I denne måned bringer vi en historie om tennisarmbånd, hvor i bl.a. kan læse om navnets oprindelse.

Derudover kan i læse lidt om vores "sommerferie planer", samt hvad vi har lavet den seneste måned. 
God læselyst - og god sommer!

 

TENNISARMBÅND

Historien om navnet stammer tilbage fra 1987, hvor tennisspiller Chris Evert taber sit diamantbelagte armbånd i en kamp under U.S Open. Tennisspilleren fik stoppet kampen, og fik lov til at samle sit armbånd op, som siden den dag er blevet navngivet "tennisarmbånd".
Diamanter siges, at være en piges bedste ven, og de smukke armbånd kan bæres af hvem som helst. De er smukke, tidsløse og elegante og kan fås i et væld af størrelser.
Hos ToftJessen forhandler vi tennisarmbånd fra 1 carat og opefter. De er alle lavet i 14 karat guld, rosaguld eller hvidguld og diamanterne fåes i flere farver og kvaliteter. Vi har prisgaranti på vores produkter, hvilket sikrer dig, at du får mest kvalitet for pengene ved at købe et tennisarmbånd hos os. Kontakt os endelig, såfremt du ikke finder præcis det design, du leder efter - vi laver nemlig alle vores produkter i hånden, og du har dermed mulighed for at få dit nye smykke specialdesignet

 

SOMMERFERIE

Webshoppen er åben hele sommeren, så det er fortsat muligt at bestille dit nye drømmesmykke, også selvom du sidder under varme himmelstrøg. Det er ligeledes muligt at booke tider til fremvisning hele sommeren. 

 

DM I RIDEBANESPRING 2018

I slutningen af juni måned deltog vi i DM i ridebanespringning, hvor vi sponsorerede 2 klasser og udstillede et udvalg af vores produkter. 
Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke de af jer, der var forbi og sige hej, samt give et stort tak til værterne på Absolute Horses.
Et yderst smukt sted og et meget vellykket arrangement! 

 

De bedste hilsner

ToftJessen