Nyhedsbrev juli 2019

04/07/2019

Der er sket mange spændende ting hos ToftJessen den seneste måned, som du kan læse om i denne måneds nyhedsbrev. Vi har bl.a. fået opdateret vores guide til, hvordan du kan designe dit eget smykke, så det nu er nemmere og mere overskueligt for dig. Derudover kan du læse om ædelsten, som er meget populære til smykkedesigns, da de har et betydeligt lavere prisniveau end diamanter og derfor er et godt alternativ. Slutteligt kan du læse om investeringsdiamanter, og hvorfor det er en lukrativ investering netop nu. God læselyst og tak fordi du læser med.

 

Design dit eget smykke 

Hos ToftJessen har vi stor erfaring med at designe smykker efter kundens ønske, og vi ved, hvordan man forener drømme med håndværk i den bedste kvalitet. Vi har i mange år hjulpet utallige kunder med at designe og producere drømmesmykker, og derfor har vi nu lavet et helt nyt afsnit, der guider dig igennem processen. Har du en drøm om, at få designet dit helt personlige smykke? Så se vores opdaterede guide her.

 

Ædelsten 

Ædelsten er en af naturens mest fascinerende skatte, og fås i alle regnbuens farver. De mest populære ædelsten til smykker er rubiner, safirer og smaragder, da de er et godt alternativ til diamanter, som med sine dragende farvenuancer kan skabe et anderledes udtryk i et smykke. Har du forelsket dig i et smykke fra vores sortiment med ønsket om et unikt og anderledes udtryk, kan du altid få fattet en farvet ædelsten i smykket i stedet for en diamant. Du kan læse mere om ædelsten lige her.

 

Investeringsdiamanter

Langt de fleste diamanter opkøbes til smykkeformål, men de er ligeledes en god investering. ’’Diamonds are forever’’ er et udtryk for, at diamanter kan kategoriseres som en sikker investering, og lige nu er det et godt tidspunkt for investering. Flere miner står til at lukke, og prisen på diamanter vil derfor stige eksponentielt indenfor få år.

Modsat investering i aktiver, obligationer og ejendomsvurdering, er der ved investering i diamanter tale om en historisk stabilitet. De sidste 10-20 år er diamanter steget kontinuerligt med et fast og sammenligneligt afkast indenfor de forskellige investeringskategorier hvert år.

De farvede diamanter er en knap ressource, hvorfor disse er utroligt kostbare. Desuden står Argyle-minen, som er den mine, hvor forekomsten af verdens farvede diamanter er størst, til at lukke indenfor få år. Dette gør farvede diamanter til en lukrativ investering.

Ligeledes er farveløse diamanter i høj kvalitet, herunder fejlfrie og helt hvide, også en særdeles god investering. Disse diamanter er yderst sjældne, og har de sidste 30 år givet et højt og stabilt afkast.

Du kan læse meget mere om investeringsdiamanter her.