Nyhedsbrev juni

05/06/2018

Det lune og solrige sommervejr, der i de sidste par uger har vist sig fra sin bedste side, kan ikke andet, end at bringe et smil frem på læben! Hos ToftJessen er det ikke kun det dejlige vejr, der glæder os. På TrustPilot har vi nu rundet 100 anmeldelser, og vi er utrolig glade for de rosende ord, vi har fået fra vores skønne kunder. Det kan du læse mere om i månedens nyhedsbrev, hvor du også kan blive klogere på, hvor vores diamanter stammer fra.

God læselyst, og tak fordi du læser med!

 

GLADE KUNDER

I første halvår af 2018 har vi fortsat fået rigtig flotte anmeldelser på TrustPilot fra vores fantastiske kunder. Anmeldelserne, som du kan se her, har stor betydning for os, da vi bestræber os på, at give jer den allerbedste service!

Med 100 anmeldelser har vi en TrustScore på 9,7 point, som er fordelt udelukkende på 5-stjernede anmeldelser og 4-stjernede anmeldelser. Det er vi utrolig stolte over, og vi vil gerne sige tusind tak for de fine ord!  

 

FRA RÅ DIAMANTER TIL EKSKLUSIVT SMYKKE

Fra de sydafrikanske himmelstrøg importerer vi rå og slebne diamanter, hvoraf flere produceres som smykker i Danmark, USA og Israel. De tre lande er kendetegnet ved deres store fokus på kvalitet og design inden for smykkebrancen, og vi kan derfor tilbyde eksklusive diamanter og smykker i god kvalitet. Alle vores smykker bliver lavet i hånden, og diamanterne bliver nøje udvalgt. 

Vi oplever tit, at folk spørger ind til, hvordan vi kan forhandle vores ekslusive varer til så gode priser. Vores skarpe priser skyldes diamanternes direkte vej fra minerne til forbrugeren, og at vi har prioriteret den gode pris fremfor strøgplacering og en dyr udstilling. Med det sagt, vil vi meget gerne tilbyde fremvisning af vores produkter. Det er muligt at besøge os på vores kontor i Aarhus, og derudover kører vi til København og omegn minimum to gange om måneden, og fremviser vores produkter. Kontakt os gerne for en personlig fremvisning.

 

PERSONDATA

Som du måske allerede har hørt, så er den nye lovgivning om persondata for nylig trådt i kraft. I den forbindelse har vi opdateret vores persondatapolitik og vilkår vedrørende beskyttelse af dine persondata, som gør det mere tydeligt for dig, hvad vi bruger dine oplysninger til. Det kan du læse mere om på vores hjemmeside.

 

De bedste hilsner

ToftJessen