Nyhedsbrev juni

13/06/2019

NYHEDSBREV JUNI

Sommeren er kommet til Danmark, og det er tid til at vise dine smykker frem!
Vi har derfor udgivet et blogindlæg, som hjælper dig med at få dine smykker til at se nye ud igen. Læs mere om dette i denne måneds nyhedsbrev.
Vi vil altid gerne fremvise vores smykker, hvorfor vi har gjort det nemmere for dig atbooke en fremvisning hos ToftJessen eller der, hvor det passer dig. Du kan se hvordan i nedenstående, hvor du også kan se de nyeste produkter i vores sortiment.
God læselyst og tak fordi du læser med!

 

SMYKKEPLEJE

Smykker er altid smukkest, når de er helt nye og funklende. Men hvordan får du dine smykker til at se nye ud for evigt? Det kan du læse meget mere om I vores senesteblogindlæg, hvor vi guider dig til, hvordan du renser dine smykker. Vi har lavet en kort guide til, hvordan du renser de forskellige slags metaller, diamanter og perler. Se de forskellige guides lige her.

 

BOOK EN TID 

Hos ToftJessen sætter vi en stor ære i at hjælpe dig, når du skal finde dit nye drømmesmykke. Derfor er det muligt at besøge os og se vores sortiment, før du bestiller et smykke hos os. På vores hjemmeside kan du booke en tid til fremvisningaf vores smykker eller til et designmøde, hvis du ønsker at designe dit helt eget smykke.

 

NYE PRODUKTER

Vores ”Dots” øreringe er yderst populære og moderne, og vi har derfor udvidet kollektionen endnu engang. Denne gang har vi tilføjet et nyt sæt øreringe til kollektionen, men med en lidt mere atypisk perle. Barokperler er naturperler, ligesom almindelige ferskvandsperler, men med et asymmetrisk look, som giver dem et mere råt udtryk. Ikke to Barokperler er ens, hvilket er en del af deres charme. Vi har lavet de nye modeller i to forskellige størrelser - en lille og en stor