Nyhedsbrev marts

08/03/2018Vi nærmer os forår og sommer med hastige skridt, hvilket betyder, at vi går imod konfirmations -og bryllupstiden. To begivenheder, som er nogle af de største vi oplever igennem livet. Derfor har vi i denne måneds nyhedsbrev valgt, at hylde netop disse smukke begivenheder!
  • Læs om veninderinge, som er et symbol på det tætte bånd man har med en veninde, søster eller lignende.
  • Om konfirmationer, hvor vi bl.a. vil afsløre en super attraktiv besparelse.
  • Og sidst, men ikke mindst, om alt hvad der hører sig til et bryllup! Her kan I blandt andet læse vores bryllupsguide, vores ringguide - og så er der selvfølgelig også en guide til mændene, der er på vej påfrierfødder. God læselyst!


Veninderinge

Vi introducerer et nyt koncept: veninderinge!
Vi huske vel alle tiden, hvor man havde et hjerte delt i to, båret som et vedhæng i en halskæde eller i en nøglering. Vi elsker idéen om, at have en genstand, der symboliserer kærligheden mellem to sjælevenner! Derfor har vi nu valgt, at introducere en lidt mere moderne udgave, af den ellers søde version.

Veninderinge består af to (eller flere) allianceringe, og er et smukt symbol på kærligheden mellem veninder, mor og datter, søstre osv.
Mange kvinder, der har et tæt bånd, vælger at bære ringe som et symbol på deres forhold.

De fleste vælger at have identiske ringe, men det er også en mulighed, at den ene f.eks. er guld og den anden hvidguld – eller at ringene har forskellige farver diamanter. I bestemmer!

Vores ambassadør Renée Toft Simonsen har givet hendes døtre allianceringe, som et symbol på deres kærlighed til hinanden. Allianceringe er elegante og simple ringe, som passer til alt - hvad enten det er hverdag, fest eller noget helt tredje. De fås med diamanter halvvejs rundt eller hele vejen rundt, og de kan laves i både guld, rosaguld og hvidguld. De kan bæres af alle, uanset alder, og de er tidsløse og elegante på enhver piges finger. For at personificere ringene endnu mere, er det muligt at gravere f.eks. navn eller et symbol i ringene.

Skal du og din veninde også forevige jeres forhold? Se det store udvalg på vores hjemmeside eller kontakt os hvis I ønsker jer et unikt design. Mulighederne er mange - kun fantasien sætter grænser.
Diamonds are forever – præcis som jeres bånd til hinanden!
'

Konfirmation

Vi går som nævnt mod alle konfirmationerne med hastige skridt, og det er dermed også tid til at købe gaver til de ny-udklækkede ”voksne”. Vi har lavet en super attraktiv konfirmations-kampagne, hvor det er muligt at spare op til 40% på udvalgte smykker! Vi har valgt nogle produkter der, efter vores mening, passer perfekt til de unge piger og drenge! I kan se kampagnen lige her 

Bryllup

For at hjælpe alle de kommende brudepar bedst muligt på vej, har vi lavet en stor bryllupsguide, hvor I blandt andet kan læse vores guide til valg af forlovelses –og vielsesringe. Her kommer vi ind på hvilken type ring og hvilken type guld man skal vælge. Ydermere har vi lavet en to-do liste, med alle de ting, der skal huskes, når man skal planlægge et bryllup. Kort sagt, har vi lavet en ”huskeliste”, der tager jer igennem planlægningen skridt for skridt. Se hele bryllupsguiden lige her

Vi har i marts måned en stor annonce i ALT for damerne, med et udvalg af vores smukke vielsesringe, populære forlovelsesring og perfekte morgengaver. Vi er rigtig tilfredse med annoncen, og synes den illustrerer vores identitet rigtig godt. I kan i hele marts måned spare 15% på vielsesringe. Dette gælder også specialdesign. Brug rabatkoden ”bryllup”.

Ovenstående er formentlig lige i kvindernes ånd, men alle mændene skal naturligvis ikke snydes! Så hvis du er mand, og overvejer at gå på frierfødder, kan du læse vores forlovelsesguide, som tager dig igennem alle faserne op til selve frieriet. Her kan du læse om alt fra traditionerne omkring frieriet, til valg af ring, til hvor du skal falde på knæ for din udkårne. What’s not to like?

De bedste hilsner

ToftJessen