Nyhedsbrev november

05/11/2018

Vi har de seneste par måneder arbejdet med en del forskellige aktiviteter, som vi har set frem til at præsentere for jer. I kan derfor læse om et par af disse i denne måned. Herunder vores tiltag, der havde til formål at støtte Knæk Cancer; om Fancy coloured Diamonds; og lidt om hvad vi har arbejdet på højtryk med de seneste par måneder.  Stor tak fordi I læser med – og god læselyst!

 

KNÆK CANCER

Vi har i forbindelse med Knæk Cancer, som løb af stablen i uge 43, fundet på en række tiltag, der havde til formål at støtte kampagnen. Det var en høj prioritet for os at gøre noget anderledes, som først og fremmest skulle støtte det gode formål - men også noget, der kunne give nogle af de ’ramte’ en oplevelse. Derfor nåede vi frem til arrangementet ”Prinsesse for en dag”, som blev afholdt for kræftsyge børn på Aarhus universitetshospital i Skejby. Dagen var helt perfekt - fyldt med smil, glæde og latter. Børnene hyggede sig, og det gjorde vi i særdeleshed også!
Vores andet tiltag havde til formål at støtte Knæk Cancer direkte, hvorfor vi bortauktionerede en diamantring på Facebook. Hele beløbet gik ubeskåret til Knæk Cancer.
Det betyder meget for os, at vi har mulighed for at støtte gode formål, og der skal derfor også lyde en stor tak til alle, der har været en del af begge tiltag! I kan læse meget mere om hhv. Prinsesse for en dag og auktionen lige her.

 '

-

FANCY COLOURED DIAMONDS 

Diamanter findes som bekendt i alverdens farver og afskygninger. Mange er faktisk ikke klar over hvor mange farver der findes, hvilket er årsagen til, at vi med glæde vil lukke jer ind i vores verden af diamanter. Vi har derfor netop udgivet et blogindlæg, som I med fordel kan fordybe jer i. Blogindlægget gør det lidt nemmere at gennemskue alt fra prissætning af de farvede diamanter, til hvor hyppig forekomsten er. I kan læse blogindlægget lige her.

 

-

OPDATERING AF VORES WEBSHOP 

Som I kunne læse i nyhedsbrevet fra september, var vi i fuld gang med at opdatere vores webshop. Vi er nu ved at være i mål, og I kan derfor gå på opdagelse i vores nye, opdaterede univers af diamantsmykker. Vi har opdateret de fleste produkter med ”real-life” billeder og videoer af produkterne, med det formål, at gøre det nemmere for jer at danne jer et reelt indtryk af hvordan diverse smykker ser ud i virkeligheden. Vores blog har ligeledes fået en overhaling, og vi vil fremover udgive nye indlæg hver uge, der omhandler alt fra forlovelsesguide til spændende læsning om diamanter

 

De bedste hilsner 
ToftJessen