Nyhedsbrev oktober

03/10/2018

I oktober måned kan I læse om, hvad det betyder, når vi beskriver diamanterne som konfliktfrie. Derudover har vi været på inspirationstur til Italien, som er Europas metropol for nye trends og design indenfor eksklusive smykker. God fornøjelse.

 

KONFLIKTFRIE DIAMANTER

Når vi beskriver vores diamanter som konfliktfrie, så betyder det, at du hos os kan være sikker på at købe diamanter med god samvittighed. Det modsatte af konfliktfrie diamanter bliver kaldt bloddiamanter, som er diamanter, der er blevet brugt i forbindelse med våbenhandel, terrorhandlinger, borgerkrig eller lignende. Heldigvis er dette ikke noget der er gennemtrængende for diamantbranchen længere. Siden 2002 har et international certificeringssystem, Kimberley Processen, sikret et mere gennemskueligt marked, der bidrager til en gennemgående positiv udvikling for konfliktfrie diamanter. ToftJessen vil være med til at sikre denne positive udvikling og med vores tætte kontakt til mineselskaberne, kan vi præcisere den enkelte diamants rejse og dermed gøre vores for at sikre, at vi udelukkende sælger konfliktfrie diamanter med certificerede garantier fra vores leverandører.

 

INSPIRATIONSTUR TIL ITALIEN

Sidste uge besøgte vi det skønne Italien, hvor byen Vicenza var centrum for Europas største ‘guld og smykke show’. Vi er nu hjemvendt med en masse ny smykkeinspiration i bagagen. Derudover har vi fået et indblik i fremtidens trends indenfor smykkeverdenen. Med andre ord, så føler vi, at denne inspirationstur har klædt os godt på til fremtiden og vi kan uden tvivl sige, at vi kommer tilbage i 2019.

 

DESIGN DIT EGET SMYKKE

Er du bevidst om, at du hos os kan designe dit helt eget smykke? Ellers ved du det i hvert fald nu! Vi håndlaver smykkerne præcist efter dine valg – uanset om det er ørestikker, fingerringe, vedhæng eller noget helt andet. Smykkerne laves i enten 14 eller 18 karat guld og vi har mulighed for at skaffe alle typer af ædelsten og diamanter i nøjagtig den farve og den udskæring du ønsker. Kun fantasien sætter grænser! Vi står selvfølgelig til rådighed, hvis du har brug for vejledning. Som et eksempel har vi i samarbejde med en kunde for nyligt udarbejdet en solitairering med en diamant i princess cut. Vi oplever generelt en stigende interesse for diamanter i denne firkantede udskæring, som er kendetegnet for netop princess cut. Den unikt designede ring kan ses på billedet herunder.

 

De bedste hilsner

ToftJessen