Vores bidrag til Knæk Cancer ugen

26/10/2018

Hos ToftJessen har vi et stort ønske om at deltage i kampen om at knække cancer. Derfor har vi i år sat os for, at gøre noget ekstraordinært og anderledes i forbindelse med Knæk Cancer-ugen. Derfor har vi igennem et stykke tid planlagt nogle tiltag, som vi har glædet os meget til at dele med jer. Vi er gået ind i den gode sags tjeneste med to tiltag, som begge har taget udgangspunkt i vores funklende smykkeverden.

 

PRINSESSE FOR EN DAG
Det første tiltag blev til ud fra vores hensigt om, at sætte fokus på de kræftramte børn. Derfor har vi i samarbejde med Skejby Sygehus og Hospitalsklovnene planlagt en prinsessedag på børneafdelingen, hvor de sygdomsramte børn har fået lov til at iklæde sig prinsessekostumer og smykker. 

Onsdag den 24. oktober var dagen, hvor det hele gik op i en højere enhed. Sammen med afdelingens børn, hospitalsklovne og personale gøglede vi os igennem en fornøjelig dag. På denne dag var vi alle, store som små, prinsesser. Som billederne nedenfor afslører, var det heller ikke kun børnene, der endte med at klæde sig ud…

 

  

Afdelingens køkkenpersonale havde sammen med nogle af de store prinsesser bagt muffins, som vi allesammen pyntede med krymmel i alverdens farver og former. Mens vi sad ved bordet og nød de farverige muffins, hev hospitalsklovnen Baroli sin ukulele frem og sørgede for fællessang og god stemning.

Til hvert af afdelingens i alt 19 børn havde vi medbragt en gave, som de hver især modtog i løbet af dagen. Gaven bestod af en lille smykkeæske med rødt bånd om, hvor der indeni lå en ægte 0,03 carat hvid diamant. Tanken er, at de kan få diamanten i et smykke, når de er blevet ældre og mindes dagen med glæde.

Vi vil mindes dette som en rørende dag med utrolig mange smil og grin og vi håber, at børnene havde en lige så god dag som os, og at de forhåbentlig i et øjeblik glemte deres sygdom. Vi håber meget på, at få muligheden for at gøre noget lignende engang i fremtiden.

Vi vil gerne sige en stor tak til temashop.dk og legehimlen.dk, som har sponsoreret udklædningen til arrangementet. Alt udklædningen er efterfølgende blevet doneret til børneafdelingens udklædningskasse og vil derfor også kunne skabe glæde til de børn, som i fremtiden skal tilbringe tid på børneafdelingen.


AUKTION

Det andet tiltag er også blevet til med udgangspunkt i vores smykkeverden. Dette tiltag består i, at vi har valgt at donere en af vores solitaireringe til kræftens bekæmpelse. 

Konkret består tiltaget i, at vi på vores Facebook side i løbet af uge 43 har sat en auktion i gang, hvor man kan byde på vores smukke ‘Classic’ solitairering med en 0,20 carat diamant i hvidguld. Det højeste bud bliver efterfølgende doneret ubeskåret til Knæk Cancer.

Auktionen er netop blevet afsluttet i dag, fredag den 26. oktober, klokken 12.00. Vi takker alle, der har budt på ringen, hvoraf det højeste bud blev givet af Lizette Grünspahn, som har budt 2.450,- for ringen. 

Stort tillykke til Lizette. Vi håber du bliver glad for ringen.

Tak fordi I fulgte med i vores uge, hvor vi har nydt at kunne give vores bidrag til kampen mod cancer. 

Vi ønsker alle en rigtig god dag. 

 

De bedste hilsner

ToftJessen