Opgradering af diamant

11/01/2019

Diamantsmykker er enhver kvindes drøm. Om det er en ring, et vedhæng eller et sæt øreringe skinner diamanter altid på smukkeste vis.
Hvis man efter købet af et diamantsmykke hos ToftJessen gerne vil have opgraderet sin diamant, er dette noget vi kan klare for dig. Du kan nemlig inden for 2 år efter dit køb opgraderer dit diamantsmykke til et smykke med en større diamant i. Vi tager imod dit gamle smykke og du får et nyt smykke retur med en større diamant i. Det eneste du skal betale for, er differencen på de to smykker. På den måde har du muligheden for altid, at bytte dit nuværende smykke ud med et endnu mere funklende og smukt smykke.

 

For hvilke smykker gælder dette?
Et diamantsmykke er altid en sikker vinder som gave til den kvalitetsbeviste kvinde. Vi tilbyder denne service ved samtlige af vores smykker inden for alliance og solitaire kategorien. Om det er en ring, et vedhæng eller et sæt øreringe, har du muligheden for at opgraderer til en større diamant indenfor 2 år. Om smykket er en gave eller et køb af eget valg, er det altid muligt at få sit smykke opgraderet til en større diamant i samme eller bedre kvalitet inden for 2 år

Ombytningskriterier
Ombytningen gælder så længe smykket er intakt. Brugsspor er naturligvis tilladt. Ombytningen skal som minimum have samme kvalitet og vi bytter kun til en større diamant. En ombytning er enkelt og nem. Det eneste du skal gøre er, at sende dit smykke retur til os, så fremsender vi dit nye smykke direkte til dig. Hos ToftJessen tilbyder vi gratis retur, du skal blot udprinte vores returlabel, som du finder på vores hjemmeside.

 

Vurderingsbevis og diamantcertifikat
Når du køber et smykke hos ToftJessen får du altid et vurderingsbevis og diamantcertifikat på dit smykke, som afspejler genanskaffelsesværdien for smykket. På den måde sikrer du smykkets kvalitet og værdi. Ved ombytningen af dit smykke får du selvfølgelig et nyt vurderingsbevis og diamantcertifikat på dit smykke samt en ny ombytningsservice på 2 år. På den måde kan du sikre dig muligheden for, at bytte dit smykke til et nyt og mere funklende smykke.