Bryllupsguide

07/03/2018

Et bryllup er jeres livs fest, og alt til den store dag skal være perfekt. Brylluppet kræver meget planlægning, og det kan være svært, at overskue alle de ting man skal huske. Hos ToftJessen sætter vi en stor ære i, at finde de helt rigtigt ringe – både når der skal vælges forlovelsesring og vielsesringe.

Vi har derfor lavet den ultimative guide til valg af forlovelses- og vielsesringe. Her kommer vi med konkrete forslag, og giver jer et overblik over hvad der trender, samt hvilke overvejelser man bør gøre sig før man vælger ringe.

Som en ekstra hjælp har vi udarbejdet en to-do liste, med de vigtigste ting man skal huske, når man planlægger et bryllup.

En forlovelsesring vælger manden som udgangspunkt alene. Det er de færreste kvinder, der er med til at planlægge selve frieriet – derfor ved hun formentligt heller ikke noget, når ringen skal vælges. Forlovelsesringen skal matche kvinden, og rigtig mange kvinder ser frem til at få en ring på sin finger. Derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige!

Vielsesringene vælger det kommende brudepar i fællesskab, og størstedelen vælger at få indgraveret partnerens navn samt bryllupsdato. 

Læs med her og få en masse idéer og tips til valg af ringe.

 

Valg af forlovelsesring

Når der skal vælges forlovelsesring er det vigtigt, at tænke over hvilken stil den udkårne er til. Skal forlovelsesringen være stor og imponerende, eller simpel og elegant? Hvis den kommende brud er til en meget simpel stil, skal man passe på at ringen ikke bliver for voldsom. Ligeledes, hvis hun er til prangende smykker og store sten, skal man passe på ringen ikke bliver for ”almindelig”.

Hvis hun aldrig har nævnt noget om stilen, kan det naturligvis være svært at vide hvilken type ring man skal gå efter. Tænk over hvilket tøj og hvilke smykker hun normalt vis går i/med – og tænk også over om hun er mest til guld, rosa guld eller hvidguld.

Der er mange muligheder, når der skal vælges forlovelsesring. Vi har et stort udvalg af ringe i hvidguld, rosa guld eller alm. guld med enten en enkelt diamant eller med en stor diamant, omgivet af små diamanter. Det er en af disse to løsninger, der er mest populære.

Derudover er det hos ToftJessen muligt at få lavet en ring i special-design - lige som du synes den skal være. En special-designet ring er en unik og rigtig fin løsning, hvis man ønsker en forlovelsesring, der skiller sig lidt ud fra mængden.

Se det store udvalg af standard forlovelsesringe her eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på special-design. Hvis du mangler inspiration til selve frieriet, kan du finde hjælp lige her

Valg af vielsesringe

Før man vælger ringe, skal man gøre sig nogle overvejelser omkring udseendet. Hvilken farve guld skal ringene være? Skal vielsesringene være identiske, eller skal de være forskellige?

Den mest gængse løsning er et sæt ringe i samme farve guld – helt uden sten og mønstre.

Mange vælger dog en løsning, hvor herren har en glat overflade og kvinden f.eks. har en glat overflade med små diamanter i rækker eller diamanter placeret tilfældigt som stjernestøv.

Hos ToftJessen har vi et bredt udvalg af standard ringe, men det er også en muligt at designe jeres egne ringe – præcis som I vil have dem.

Vielsesringe laves i guld, hvidguld eller rosa guld. Tænk meget over hvilken type guld I bedst kan lide. I skal kigge på ringene i mange år, og det er dermed en skam hvis I fortryder valget.

Psst.. Det er hele marts muligt at spare 15% på vielsesringe. Brug rabatkoden ”bryllup” for at opnå besparelsen.

Klik her for at komme til vores TO-DO liste

 

De bedste hilsner

ToftJessen