Sammensætning af ørestikker

24/11/2020

Hos ToftJessen har vi en forkærlighed for diamantørestikker og vi har stort fokus på et minimalistisk design, der fremhæver de smukke hvide diamanter og det enkle udtryk. Vi elsker at mikse forskellige øreringe med hinanden, og derfor er det også muligt at købe vores ørestikker enkeltvis, så de kan tilpasses lige præcis dit udtryk. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at købe enkeltstyk.

Flere huller i ørerne er det oplagte valg til dig, der ikke vil nøjes med kun et par. På den måde kan du sammensætte ørestikker i forskellige størrelser og former. Med vores diamantørestikker er det eksempelvis en mulighed at mikse ørestikkere med forskellige størrelser af diamanter.

Der er uendelige muligheder, når det gælder sammensætningen af øreringe. Til inspiration har vi givet vores bud på et par sammensætninger af vores ørestikker og øreringe, der kan bruges til hver sin anledning. Hvis det skal være enkelt og elegant til hverdagsbrug, er det oplagt at sammensætte mindre ørestikker. Her kan man vælge små og enkle ørestikker i forskellige størrelser. Eksempelvis kan man mikse større creoler med diamanter for at give et mere ekstravagant udtryk. Diamanterne sammen får nu mere liv og udstråling samtidig med, at der kommer mere fokus på dine smykker.     

 

 

Fra venstre:

Stor creol øreringe med 0,70 carat diamanter i 14 karat guld

Link til dem her
 

Classic ørestikker med 2x0.40 carat diamanter i 14 karat guld

Link til dem her 

Tria ørestikker med 2x0.15 carat diamanter i 14 karat guld

Link til med her

 

 

 

 

Skal det være til hverdagsbrug eller bare et mere simpelt udtryk, kan man mikse små øreringe med lidt større for at give et mere simpelt. Her ses et eksempel på en sammensætning med lidt mindre ørestikker sat sammen en lille creol, som ser enkelt, men stadig eksklusivt ud.

 

 

 

Fra venstre:

Stockholm lille creol øreringe i hvidguld

Link til dem her

Tetra ørestikker med 2x0.10 carat diamanter i hvidguld

Link til dem her

Tetra ørestikker med 2x0.15 carat diamanter i hvidguld

Link til dem her 

 

 

Hvis du har spørgsmål vedrørende ørestikker eller styling, så kontakt os endelig via sociale medier, her på hjemmesiden eller på +45 61 68 61 41.

Du er også velkommen til at booke en fremvisning.