Nye designs med fancy cut diamanter

06/03/2019

Vi har netop lanceret vores 3 nyeste og yderst spændende designs, som vi har glædet os utrolig meget til at præsentere for jer!

Forskellen fra vores nuværende designs og de nye er, at vores nye designs alle har en centersten, der adskiller sig fra de lidt mere ”klassiske”. Disse designs har nemlig en centersten med et andet ”cut” end det mere populære og runde brillantslib. Med en fancy cut diamant får du en ring, der skiller sig ud fra mængden, men som samtidig er klassisk og elegant. Vi har til vores 3 nye designs valgt de cuts, som vi synes klæder de forskellige ringdesigns bedst.

Har du lyst til at læse mere om diamanter eller forskellige slibeformer, kan du fordybe dig i vores mange forskellige afsnit herom.

 ”The Oval”

Vores nye ringdesign med ”oval cut” er simpelt og elegant. Diamantens ovale form er et fantastisk alternativ til det runde brillantslib. Vi har designet ringen, så fatningen og selve grabberne er så minimalistiske som muligt, hvilket giver et ubetinget fokus på ringens flotte centerdiamant. Vi har samtidigt tilført designet ekstra glamour og liv med et bånd af diamanter langs siderne af ringskinnen. Vi er stolte over at kunne tilbyde vores kunder en smuk unikaring med en oval diamant, da dette er en lidt ”hidden treasure” i danske smykkedesigns.

Se 360 graders video af ringen ved at klikke her. Du skal blot holde musen/fingeren nede og flytte den til siden. 

”The Princess”

Denne model har en smal ringskinne, der samler sig under den elegante fatning, og derfor lader fokusset være på den firkantede centerdiamant. Vi har designet ringen, så diamanten svæver smukt i smykket, hvilket giver de optimale vilkår for refleksion og liv – og derudover bidrager med simplicitet og elegance til designet. Det grafiske princess cut er netop kendetegnet ved de skarpe linjer, som giver diamanten et helt særligt udtryk, der er i kontrast til det mere bløde og runde brillantslib. Slibeformen er populær verden over, og benyttes i mange typer smykker såsom ørestikker, solitaireringe og vedhæng

Se 360 graders video af ringen ved at klikke her. Du skal blot holde musen/fingeren nede og flytte den til siden. 

 

”The Cushion”

The Cushion er et design, der kan karakteriseres som en solitairering med et ”klassisk twist”. Vi har drejet grabberne en halv omgang, for at få mere lys ind i diamanten, men samtidigt givet ringen et originalt og minimalistisk udtryk. Derudover er der under centerdiamanten isat en lille diamant, som giver ringen mystik og detalje. En cushion cut diamant er mere firkantet end det runde brillantslib, men har med sine mere afrundede kanter et mere blødt udtryk end en princess cut diamant. Vi er store fortalere for netop dette slib, da det kombinerer de bedste egenskaber ved såvel de runde som de helt firkantede diamanter samtidig med, at man får en diamant, der skiller sig ud fra mængden.

Se 360 graders video af ringen ved at klikke her. Du skal blot holde musen/fingeren nede og flytte den til siden. 

 

Kendetegnet for alle vores nye designs er, at man selv kan vælge størrelserne på diamanterne og samtidig fås alle vores ringe i enten hvidguld, alm. guld eller rosaguld. Skulle du ønske selv at sætte dit personlige præg på en af ringene eller kombinere det bedste af flere ringe, så tilbyder vi alt den hjælp og service, der skal til, for at netop din ring bliver helt unik og perfekt.

Såfremt du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe. Er du på udkig efter smykker, kan du se vores udvalg af tennisarmbåndvielsesringe og forlovelsesringe her.